IPHONESEKTEN

Min syster har joinat iphonesekten.TELIA COM INTE HEM

Har lite pyssel för mig just nu... saker som ska ordnas inför flytten (!) om en månad osv. Bland annat blev jag tvungen att byta bredbandsbolag, eftersom de inte har Telia i huset som jag flyttar till.

Så nu har jag fullt sjå med att försöka hitta någon lämplig kartong att lägga det förra modemet i, eftersom telia vill ha tillbaka det.Men det var väl en himla massans extraarbete man ska ställas inför då! Näe vet ni vad.

Som tack för deras icke befintliga gästvänlighet i mitt nya hus, funderar jag på att returnera teliamodemet i kartongen som Com hem modemet kom i. Kan riktigt se deras miner, där på snik-Telia. Hur de som öppnar pakeket känner ända in i märgen att de har förlorat en toppenkund. Tvåhundrafemtio kronor i månaden, bara: POFF, borta!

Hehehe/moahaha

<----- Pik


KVINNAN I RÖD HATT

Solen spricker upp bakom ett moln som skiftar i gråskala. Strålarna filtreras och träffar människorna som rör sig över St:eriksbron. Det är vintervår i luften och den odefinierbara temperaturen återspeglas tydligt i hur fotgängarna klär sig. En del i skinnjackor, tunna strumpbyxor och kängor. Andra bär tjocka dunjackor som troligtvis sålts tillsammans med lovorden "klarar 20 minusgrader". Diverse svettpärlor träder fram i kisande ansikten, olika många beroende på nivån av brådska.

Snabbt sliter de överklädda av sig halsdukar och vantar och drar ned blixtlåsen på jackorna, så att kropparnas framsidor skymtar. Medan de som dragit våroptimismen lite väl långt, de tunnklädda, kanske knäpper sina skinnjackor och slår armarna om sig själva. Gemensamt för alla är att de ler lite pillimariskt, för de vet att vinterkylan kan slå till när som helst igen. Vågar inte riktigt "ropa hej" men kan inte låta bli att göra det ändå. Det ser jag på

Kvinnan i röd hatt som tar ett glädjeskutt mitt på bron.

Jag fryser fast bilden precis där, när kvinnan befinner sig i luften. Sedan ramar jag in den och placerar den på väggen någonstans i mitt inre. På baksidan av fotot skriver jag

Hoppet . Tavla att titta på i "vinterjävliga stunder"

Fredagen den tjugofjärde februari 2012.


KÖTTFÄRSSÅSFYND

Har just lyckats göra fem portioner köttfärssås med spagetti för totalt 50 kronor. (Xtrapriser osv.)

Tio.Kronor.Styck.

Vilket magiskt ögonblick. Känns lite som jag varit med om något stort!

<------- Yes!

Mvh,
Pickan: expertfyndaren.


GKSPELNINGIgår var en rolig dag. Kastades från lugnet i norr direkt till hårdrockshavet på Göta källare i Sthlm. Brorsans flickväns syrras pojkväns (pjuuh) band hade releasespelning för sin skiva. Lizette& heter bandet och de var riktigt duktiga! Finns på spotify om ni vill lyssna.Tjing.

LYCKOBOKKöpte med mig en bok till hemresan. Den ska vara bra har jag hört. Kanske hamnar i ett chocklyckotillstånd här på tåget! Isåfall lovar jag att dela med mig.

Känns tråkigt och jobbigt att åka hem, men vi åker säkert upp snart igen.

MORFAR


Innan jag och syrran ska hem till STHLM ska vi åka och hälsa på morfar på sjukan igen. Vi har varit där varje dag, och tagit med oss en termos kaffe varje gång. Han tycker sjukhusets kaffe är så starkt. Morfar vill ha kaffe som knappt smakar kaffe, nämligen. "Jag har kokat det så svagt att mamma hade kallat det för änglapink", säger min mamma om sin mamma som var min mormor, till sin pappa som är min morfar. Puh.

"Hoj-ojoj!!" skrockar morfar belåtet. Förhoppningsvis är han pigg nog att komma hem i slutet på veckan.


SPARKTUR

Igår tog jag och syrran en långtur med sparken upp till Hovberget som ligger på Alnö, där morfar bor.

'
Syrran "sparkade" mig. Det gick väldigt fort till en början..

så hon körde rätt in i en traktor.

Vi hade två citronmuffins med oss som färdkost, men de försvann någonstans på vägen :-/

Vädret var inte att klaga på

Som sagt

Efter drygt en timme och många låånga uppförsbackar var vi framme vid vårt mål.

Yeey!

Fin utsikt.

Lyckan som infann sig när syrran hittade en tia att handla två bullar för.

Det var inte så mycket folk när vi kom, men tidigare hade det varit massor.

"Stavgången startar igen den sextonde februari artonhundratrettio", läste vi och tittade frågande på varandra. Men det var förstås KLOCKAN 18.30 de menade. Tihihihi.

Sen åkte vi hem igen, bullnöjda och belåta.


RAMLÖSEFYLLDTips: klunka inte två ramlösa precis innan du ska sova. Speciellt inte om du besitter en blåsa med tumregeln "in 33 cl - ut 33 liter".

TILLBAKATRIPP

Pappa trippar tillbaka tio år i tiden... "Små glas till småttingarna", mumlar han medan han dukar bordet.. snart lägger han väl fram två haklappar också.Wtf! Jag är 23 nu!


DESSA BARNDOMSMINNENDe här bilarna var min och brorsans favoritleksaker när vi var små. Det var dem bästa bilarna i världen, symboliserade Sundsvall och hemma-hos-morfar, på den tiden. Vi tog aldrig med dem hem, utan de hörde liksom hit.

Som barn var jag och brorsan rätt olika (är det kanske fortfarande). Han var "spara", kunde ha godispåsar och guldtior från tandfén liggandes huur länge som helst. "Brorsan Von Anka", typ. Medan jag var "slösa". Jag åt upp allt godis i ett nafs och guldtior var till för att spenderas på något. Dessutom var jag, och är fortfarande, EXPERT på att pilla på saker jag borde låta vara. Jag målar naglarna ena dagen och skaver bort det helt nästa dag.

Så ni kan ju gissa vilken bil som var min. Det bara hände! Sen ångrade jag mig djupt, minns jag. Kanske till och med grät lite över att bilen såg förstörd ut.

Försökte ett antal gånger få brorsan att byta bil med mig. Men det ville han förstås inte. "Du får stå ditt kast, Pickan" sa den snusförnuftige storebrodern medan de ilskna krokodiltårarna rann ned för den lilla Pickans kinder. Inte lätt att vara liten.SMAKTESTSmaktest . Vem vinner "choklad med mousse i"- tävlingen: Lindh eller marabou?

Frågar ni mig så svarar jag utan tvekan marabou. Den smälter likt smör över smaklökarna. Vi är dock inte helt ense här i Pickafamiljen.. de andra tycker att Lindh känns "lyxigare". Men misstänker att de är lurade av lyxigt-är-bättre-propagandan i detta fall

FÅR JAG SMAKAAA?

Den ilandsbesvikna känslan som infinner sig när man inser att tåget saknar resturangvagn samtidigt som godissuget sakta rör sig mot sin kulmen. Avundsjukan som infinner sig när paret mitt emot tar fram en fazer chokladkaka och placerar den på bordet framför en.Det är vid sådana här lägen man önskar att man var barn igen. Då hade ingen höjt på ögonbrynen när lillpickan gjorde sina ögon oskyldigt stora och frågade "Får jag smakaaa". Nu, däremot, drar jag mig lite inför den biten.. känns inte helt "bekvämt"


PÅ SPÅRETSyrran och jag sitter på tåget på väg mot Sundsvall. Vi har läslektyr så det räcker och blir över, som ni ser. Känner jag oss rätt kommet vi dock slockna inom en halvtimme. Ska bli skönt att komma upp dit igen. Morfar är dålig och ligger på sjukhus... Mam och pap är redan där. Verkar inte vara något livshotande som tur är, men ändå jobbigt att han ska behöva må dåligt...

CHIPSPRINSESSAN

Bara jag som blev sugen på chips när jag hörde den nya sessans namn?Förlåt, ska inte förstöra sesshypen för alla som är delaktiga i den. Jag själv, tydligen! (Tycker faktiskt namnet har sin charm) Sponsrar aftonbladet med massor av klick. De är som en mycket abstinensframkallande drog, den där kungafamiljen. Och då kallar jag mig inte ens rojalist. Det kändes väldigt motbjudande att skriva det där ordet med J, men det stavas faktiskt så på svenska. Googlade!

U-T-M-Ä-R-K-T

Sånglektionen gick mycket bra, tackar som frågar.

"Har ni sjungit förut?" - Mjaaeeoojodå i skolkören och i musikal för flera år sedan. Men inget seriöst, alltså.
"Vad gillar ni at sjunga?" - Jaa du. Vet inte riktigt?
"Vad vill ni få ut av dessa lektioner?" - Ingenting! Vi tycker bara det verkar kul!
"Brukar ni sjunga ofta?" - Blir väl några visor till jul ibland, alltså, vi är så att säga VÄLDIGT mycket nybörjare.

U-T-M-Ä-R-K-T!! Ropade läraren entusiastiskt, som om han av dessa ord kunde förutspå att vi hade alla förutsättningar att sjunga precis det vi ville. Jag gillade det där utgångsläget och hans otroligt avslappnade och icke dömande sätt. Det gjorde att vi inte kände oss så fåniga när vi skulle rulla tungorna till rrrrrrrrrrrrr eller ropa "OJOJOJ, AJAJAJ" på röstuppvärmingen.

Efter att ha gått igenom hur man andas (det är inte så lätt att andas som man kan tro), spänner magen och hela den faderullan, gick vi direkt på de mer avancerade låtarna som kräver en särskild finess och teknik, såsom

Idas sommarvisa

och

Nu tändas tusen juleljus.

I STÄMMOR!!!

Säger ju att vi är proffs.

IDOL NÄSTA LIKSOM

Idag ska syrran och jag...

gå på en SÅNGlektion.

Det var 90% rabatt på groupon och vi tänkte, varför inte? KuL GReJ.

Nu börjar dock nerverna sätta in lite... KulIgA GrEjEr brukar vissa gånger kännas mindre kuliga när de väl ska genomföras, och kan istället ge efter för svettiga händer. Om ni förstår vad jag menar.  


Proffssångarna och en katt.

NÄTSKRATT

Fler garvtyper i skriftform:

Moahaha: Det uråldriga brölgarvet. Härstammar från grottmänniskans tid. Ett garv som inte går att hålla tillbaka. Det uppstår likt skallet från en varg eller morrandet från en tiger. Okontrollerat forsar det fram. Innehåller inte helt sällan ett inslag av sarkasm.

LMAO: Hämtat från engelskan. Betyder ordagrant " laughing my ass off" och det innebär som förlängningen av förkortningen avslöjar, att man håller på att skratta arslet av sig.

HAHA: Ett plötsligt, tvärnitande garv. Lite som en hick!

ha...ha: det trevande och sökande garvet. Det påbörjas abrupt men tonar sedan ut lite tafatt....

Hihihi: Detta är vad som IRL brukar kallas för " fniss". Mycket effektivt vissa gånger.

Hehe/-eheheh: "Gnida händerna och smida planer"-garvet. Ett sniket garv som innehåller många undertoner. Används flitigt av självaste Pickan.

Annars gillar jag att skriva hihi. Låter lite gulligt liksom. Hihi.

Sveriges förstsa guide för nätskrsatt, you are welcome.


FJÖSKRÅKA

Kan jag få en kråka på det här? Frågade jag kollegan som börjar på L och placerade pappret framför honom på skrivbordet.

Detta var det som levererades:Men det var väl himla fjösigt. Nästa gång förväntar jag mig faktiskt en riktig kråka!

<------ Rätt och riktig.

TÅGMISS

Godmorgon alla semlefyllda bullmagar! Missade just tåget med två sekumder. Lovely. Sitter därför på en bänk i min ensamhet. Fattas bara en ljummen öl så skulle jag nog bli misstagen för uteliggande alkis, då jag tror att svedan i mina ögon skulle kunna vara återspeglad som en rödsprängd färg. Dessutom svär jag några muttrande ramsor med en slags gungande dynamik som även den skulle kunna påminna om någon som druckit lite för mycket i lite för många trapphus alldeles för många år. Nu blev jag dessutom tårögd vid tanken på dessa stackars människor, så, ja, här har ni mig.

SEMLORIdag är det visst semeldagen. Jag gillar inte ens semlor, men ändå stod jag och och H och köade i nästan en timme för att få tag på dessa läckerbitar. Var ju tvungen att äta en ändå, som en följd av det massiva grupptrycket som rådde och för att den timslånga väntan skulle kännas värd. Den smakade helt okej! Kanske kan vänja mig! Får se om ett år...

CAPSLOckSPÖKE!


Här ligger jag i hjärtSkåran på min kudde och insER att CAPSlock driVer MED MIG!! vAD hÄnder? JaG gÖr aLLTSÅ INte DETta meD flit utan CapslockKNappen AKTIVEras lite NU som då! SEriöst! är detTA ETt skämt? En CapslockKNapp ska inTE kunNA aktiveras Helt av sig själv! Otroligt märkligt. Nu verkar den ha hoppat tillbaka till normalläge igen..Skumt.

Aja. Ville väl mest säga hej. Jag och C har hållt varandra sällskap genom webcamen hela kvällen. Vi till och med diskade tillsammans. Det var tur, för annars hade jag nog dött diskdöden, så stort var berget denna gÅng. Nu blire Fille och Fredde på Kanal5play och sen SOVa <------ HEY!

Capslock is messing with the Pick.


PURJON BLEV TILL MAT


SKAMMEN I EN PURJOLÖK

Var och handlade en purjolök idag...

Purjolökar är långa saker som sällan ryms i påsarna från affären. De sticker ut och spretar med sina gröna tentakler.

Idag framkallade dem något minne i mig när jag gick där och såg dem sticka ut. Väckte anågot "skamfyllt", något AVSLÖJANDE: Oklart varför, för vad jag vet så är inte purjolökar något officiellt pinsamt.

Typ som om jag handlat bindor, toapapper eller kondomer. Nu skäms jag inte särskilt över att inhandla sådant längre, men det är typiska saker som KAN BLI skämmiga om man börjar reflektera för mycket över dem. Men med denna lök finner jag ingen skamlogik. Som om folk skulle tänka;

Där går hon! Hahaha, hon har en PURJOLÖÖÖK i påsen. Pickan - det lökiga äcklet. Det är väldigt högstadienivå över dessa tankar. En rest från den tiden då de mest intetsägande sakerna kunde vara de allra viktigaste (ha rätt storlek på fötterna till exempel) På psykologispråk skulle man troligen kalla det för känslominne.

Jamen det är ju helt sinnessjukt, vad man kan skämmas över konstiga saker plötsligt?

<---------- Purjolökskam

// ÄnGsLigBruTtA88


GENOM SKÄRMEN PÅ VÅR SMARTPHONE

A jag vet. Dålig uppdatering osvosvosv. Jag har inte brist på uppdateringsvilja eller idéer, utan på ork.

Intressant detta med uppdateringsångest, förresten. Det ligger så mycket tvåtusentolv över fenomenet. Är det inte lite sjukt, det samhälle vi skapat, där vi har datorn i knäet på toaletten (nåja) och där Facebook är det första vi ser över på morgonen. Jag tänker faktiskt på det varje dag. När jag ser alla människor sitta böjda över sina telefoner på tåget eller för all del när jag själv finner mig sittandes med kutad rygg i pickande position. Det är bra att samhället utvecklas och går framåt. Men jag tror det behövs lite "reglering" här. Lagom är inte alls tråkigt och mellanmjölkigt. Lagom är samma sak som balans och balans mår vi människor bra av.

Numera ser vi liksom varandra i ögonen genom skärmen på vår smartphone, och istället för att härda ut "pinsam tystnad" eller en stunds tristess, plockar vi fram telefonen och spelar angry birds.

Och apropå smartphone (hehehe) så tog jag lite bilder idag när jag och Lina var på promenad. Vårkänslor så det skriker om det.

'
Nämä! Sol som tittar fram och lyser på några björkar. ¨

En liten bäck

En Lina


SKICKLIG YOGAUTÖVARE.. TO BE

Började dagen med ett yogapass. Jo, det är sant. Lite av ett hjältedåd, skulle jag vilja påstå. Vaknade en kvart innan passet började, drog på mig kläder och sprang iväg till gymmet.

Jag gillar yoga, men eftersom jag är så otålig av mig tröttnar jag snabbt när vi stått i en position ett tag. Ok, det kan bero på att det är sjukt jobbigt också. Men ändå. Gillar dock att stå i "hunden" (varför heter den så?). Känner för att lyfta på ena benet och kissa en aning då, för att leva mig in i positionen fullt ut. Eventuellt skälla lite hundigt också. Men jag försöker att låta bli, hUr SkUlLe DeT Se Ut LiKsOm.

Idag ska jag tvätta kläder tills jag spyr också måste jag duscha med. För att citera B förra helgen när vi legat 12 timmar och kollat på film:

"Är det någon som behöver lite smör till mackan är det bara ta från mitt hår"

<---- Skicklig yogautövare

LUGNKVÄLLE och jag har tittat på "Water for elephants" och ätit grönsaksgottigheter med dipp,. Nu: sängdäck

RESTERFick komma tillbaka till lägenheten redan igårkväll. Förutom en stark lukt efter saneringen återstod endast lite rökränder på väggen ovanför dörren. Korridoren ser ut som en spöktunnel dock. Efter att ha gått och handlat nya lakan (all textil i lägenheten är sanerad och ville inte sova i de lakanen) bäddade jag ner mig och somnade som en stooock. NaJs.


BRANDNATTEN

Hallå hallå.

Vilken sjuk natt jag upplevt.

Runt tretiden på morgonen slog jag upp ögonen och kände en stark doft av rök. Jag satte mig upp och insåg snart att det inte handlade om någon som rökte en cigarett utanför mitt fönster, utan om brandrök. Flög upp i sängen och började irra runt i lägenheten. Tänkte en handfull halvfärdiga meningar som: Vad ska jag..vart brinner.. vad händ... Va.. Gick mot dörren för att titta ut i korridoren där jag bor, men såg att det var därifrån röken kom. Öppnade fönstret och såg 3 brandbilar och flera ambulanser och polisbilar. En tjej dök upp från ingenstans

- Bara så du vet. Det brinner.

Sa hon och sen försvann hon (antagligen rätt tagen av situationen) Där stod jag alldeles barhudad med en morgonrock snodd om kroppen och fick genast bråttom. Min hjärna befann sig i något slags chocktillstånd men fick på mig kläder, skor och jacka. Stod sedan några sekunder och funderade över om jag skulle ta med mig mina dagböcker ut, jag har alltid tänkt att vid brandsituationer ska jag rädda mina dagböcker. (Skandal att man ens funderar på sådant i den situationen, men kunde inte tänka klart för fem öre) Men sen kände jag röklukten igen, som fick mig att hosta och mina ben att automatiskt klättra upp på fönsterkarmen och hoppa ut genom fönstret (bor som tur är på bottenvåningen)

En lägenhet i korridoren där jag bor stod i lågor och enorma massor rök sipprade från ett fönster i en annan lägenhet.

Herre.Gud.

Den där iskalla skräckkänslan man får. Den ÄTER sig igenom kroppen och det är som att hjärtat ska stanna.

Jag och de andra som bor i samma hus samlade oss vid en plats där vi betraktade brandmännen då de gick fram och tillbaka med slangar. Branden var under kontroll och släcktes inom två timmar.

Tre personer blev förda till sjukhus men de verkar ha klarat sig utan några större skador som tur är.

Eftersom lägenheterna ska saneras osv. så har jag tillbringat morgonen på en grannes arbetskontor. Vi drack kaffe och när hotellet bredvid öppnade, gick vi dit och åt frukostbuffé. Sedan åkte jag till jobbet (?), jobbade i två timmar men insåg att det kanske var en god idé att bege sig till päronpalatset för lite återhämtning och en dusch. Mitt hår luktade inte hallon direkt.

Är glad att det gick såpass bra och att den utbrända lägenheten inte är min. Lider verkligen med dem som förlorat alla sina ägodelar och måste börja om helt på nytt. Det är otroligt läskigt med bränder, förstår nu hur snabbt det sprider sig. Anledningen till branden var att en TV exploderat (!!).

Nu ska jag fortsätta återhämta mig, dricka kaffe, klappa katt och sånt.

Trööött men lättad

Vi hörs!

Linnéa


He. Hehe. Hehehe. (INGA LJUS :( )

Paniken som just utbröt i mitt hem. Min tändare! Slut!

Det betyder: inga tända ljus.

Känner mig alldeles naken och existentiellt vilsen (mer än vanligt då)

Vem är jag utan mina ljus?

<------ Ljuslös
Noooooooooooooooooooooo

Tröstar mig för tillfället med lite Marabou black saltlakrits. Den är god! Ska videochatta med C snart. Nej, inte skypea, här kör vi vanlig hederlig MSN-video-chatt. Funkar MINST lika bra. Jag är väldigt konservativ när det kommer till Skype. Liksom växer lite i sinnet då. Lägger på mig några år. Ganska många. Muttrar saker om min ungdomstid och att allt som är nytt faktiskt inte är så himla bra och sen får jag en tår i ögonvrån då jag minns alla timlånga konversationer jag haft på MSN i mitt liv men likt en sur gammal kärring vägrar jag erkänna att det är på grund av att jag kravlar mig fast vid min nostalgi som jag inte kan ta in något nytt i mitt liv. Öh.. typ. 

Hur som helst ska jag visa henne chokladkakan då. Mest för att få se hennes äcklade blick. Hon gillar inte lakrits och det känns som jag njuter lite extra då. He. Hehe. Hehehe.
AVANCERAT RECEPT HELL YEAH

Men Guuuuud, nu har jag verkligen slagit rekord i avancerad matlagning.Recept:

En färdiggrillad kycklingklubba
Färdig potatissallad
Gurka
Avocado

Tillagning:

Gröp ur avocadon och lägg den på tallriken
Ta upp kycklingen ur lådan och lägg den på tallriken
Öppna potatissalladburken och använd en sked att sleva upp lagom stor mängd på tallriken
Skiva gurkan och lägg bitarna...på tallriken.

Sätt ugnen på 210 grader och låt den stå på under tiden du äter, som en symbol för att du inte använt den.

Klart!

REDLÖST REDO HALLONSKALLE


Godmorgon! Hallonskallen ska ut i snövädret och traska mot tåget för att ta sig till jobbet.

Jag böjer mitt sidofinger och gör tummen upp.För att övervinna trötthet och viss touch av sjukdomskänsla viskar jag för mig själv att jag är redlöst redo för en ny dag. Det brukar ju vara bra att rabbla mantran har jag hört. Redlöst redo klingar så fint. Såna där ord som man gärna förlänger R:en lite på. Rrrredlöst rrredoo.

RRRRRrrrrRRRrrrRRRrrrRRrrrrRRRRRrrrrRRRRRrrrRRRrrrRRRrrrRRRRrrrRRR

Ok, ska sluta göra R. Annars kanske ni kommer bli ärrade för livet.

....................................

Och DÄR drog jag just ett skämt som var så dåligt att det i ett svagt ögonblick kan tyckas bra. Som en tidig morgon, till exempel. Och då är jag inte sen med att lura er till falskskratt. Det gäller att såattsäga, ta tillfället i akt. Herregud, vilket babbel, Picka.


make gif<---- BabbelPickan


Och ni? Vaknat än? Druckit kaffe? Borstat gaddarna? Tvättat er i armhålorna och kletat deodorant efteråt?

Bara undrar.

PICK-NICK

Jodå, jag lever idag med. Har precis kört lite Wii. Försöka nicka så många bollar som möjligt.

Vet ni vad det blir? Picknick.:-D

KONTRASTER OCH SNÖFLINGEKVÄVNING

Hepp! Jag lever! Var precis ner till macken för att inhandla lite förnödenheter.

En tandborste (min har plötsligt försvunnit spårlöst. Misstänker ett spöke)Passade på att inhandla motsatsen till tanborste också. För att väga upp lite.
<---- Marsuppvägning

På vägen hem från minishoppingturen satte jag en snöflinga i halsen. Lyckas alltid göra det. Varje gång tror jag för en millisekund att jag kommer att ramla ihop i en hög och dö till följd av snöflingekvävning. Men sen smälter flingan och jag kan andas ut.

Hey! keep your mouth shut! Förmanar jag mig själv efteråt. Så om jag fortsätter vara ovanligt tyst här vet ni varför. SnÖfLiNgEFoBiiiii.

Närå.

MAN KAN SOM SAGT INTE ALLTID VARA SUPERMAN

Hallå där.

Äter en kunglig middag framför halv åtta hos mig och där vare punkt för kvällen. Är inte på topp.

Men jag publicerar ändå en bild där jag ler, så att ni ska tro att jag är jätteglad. Som bloggare är det väldigt lätt att bygga upp ett glatt fejjs utåt.

När man i själva verket kanske inte alls känner sig glad utan är ledsen och har världens största underläpp.

Man kanske skriker inombords

Och huvudet kan ha fattat eld.

Det kan hända att man bölar och ser ut som en fyraåring samtidigt

Eller så har man het enkelt "fullt upp med sig själv".

Man kan med andra ord inte alltid vara på topp.

(Har samlat "Man" igen!! Men man kan ju inte alltid orka räkna "mannar" heller.)


SKOSSINGAR

Jag berättade ju om mina skor. De som det gick åt fanders med. De som jag fick lämna tillbaka eftersom de var för små. Har förgäves letat efter ett nytt par, utan resultat. Fram tills igår:

<-------- Skorna från himlen

För er info uppfyller dessa två par samtliga kriterier på min kravlista för inköp.

Billiga (nedsatta från 800 till 250 SEK)
Snygga (enligt mig.)
Bekväma (mamma, var stolt över mig nu)

Igår var jag så nöjd att jag bytte ut söndagsTVtittandet mot sko-tittande. Idag är jag fortfarande nöjd, men vill inte missa "Får vi följa med", så därför får skorna hamna lite i skymundan i hallen istället.


CATCHILL

Smilla the cat.

Just chillin´


SAKNAR: UTRYMMESaker jag ser fram emot att slippa i min nya lägenhet: tina lax på DVDspelaren.


DUBBEL PANT

Förresten. Till alla er som skrattade, fnissade eller eventuellt omformulerade era ord till en högaktningsfull fnysning åt mitt ord "äldreboom".

Till er som kanske tänkte;

Men vilken pantad liten Picka!

(Jag själv, bland annat)


jj om Som babyboom, fast tvärtom.:

Äldreboom är ett vedertaget begrepp. Använder det dagligen i mitt arbete om äldres boende. Antalet äldre personer ökar kraftigt i Sverige. Om närmare 20-30 år kommer runt 25% av Sveriges befolkning att vara över 65 år. It is a boom, 4 real!


Signatur "jj" har som ni märker full insyn i denna fråga, och de som var pantade var i själva verket de som faktiskt fnös och allt ovan nämnda, när de läste äldreboomordet.

(Jag själv, bland annat)

=)

MITT HUVUD ÄR LIKA RÖRIGT SOM DETTA INLÄGG

Hemma igen.. har fullt upp med att göra

ingenting!
Ingenting, inge-nt-ing, inge-nting, i-ngenting.
Nada.
no-thinginte ett jävla skit.

Fortsätter därför försumma (försumma i Snigelpickaperspektiv, vill säga)
er ett tag till.

Åge låter nästan som Åke.


Vad blire för mat ikväll?

br/>

LIGGSÅR

Igår: samtliga " Lite sällskap" avsnitt och Smala Sussie på det. Idag: liggsår, ryggsmärtor och ett vagt illamående efter alla gottigheter vi smällt i oss. Lider dessutom av träningsvärk i magen på grund av det oändliga skratteriet som kom naturligt med filmerna. Att det kunde vara så jobbigt att chilla hade jag ingen aning om.Fredagsbravaderna gör sig påminda genom en suddig partystämpel. Nej, jag har inte duschat än.

CHILLKVÄLL

Kan vi inte ta en chillkväll ikväll? Frågade B idag.

Ingen protesterade.
LITE SÄLLSKAP PÅ EN LÖRDAG

Bästa lördagen på länge. Vi kollar på " lite sällskap", fascineras över Nina som bara vill träffa män som heter Åke och hyser kärlek till Filip och Fredriks alla ideer och uttryck. Vad sägs om " ni kan ju slå er ned och penetrera varandras psyken så länge!"?

Bävar för den stunden då vi sett klart på alla avsnitt.

GODMORGON!


UTGÅNG I LINKANDetta följs av utgång.

LIIIINKÖPING

Nämä?! Vem sitter på tåget vid den här tiden på eftermiddagen?

Jag!

Ska till Liiiinköping!

Har inte med mig datorn denna gång. Rätt skönt ändå. Ska kolla på Schulman Show på mobilen och sen ta en tupplur. Har även ett utbud av Metro, evigaboken och choklad att roa mig med


Bara så ni vet.


BLONDHÅR?

Idag är en sån dag. Ni vet, en sån då man kastas mellan tanken på att slänga sig i väggen lite för att "ruska upp sig" och funderingen på om man kanske skulle ta och bleka sitt hår...

kollegorna tycker inte det. Blev mycket chockade när jag la fram mitt förslag.

"VA?!" skrek H
"Ska du verkligen göra det, Pickan?" sa S och bet sig nervöst på naglarna.

Och L vet jag inte riktigt vad han sa, men han betonade iallafall att han inte är emot blondering som sådan.

Det är tydligen inte bra att blondera håret själv. Istället ska man göra slingor, eftersom det inte syns om det blir dåligt. Säger dem.

Men nu kommer det sjukaste...

Detta går emot alla råd jag någonsin fått från övriga vänner, bekanta och familj när det kommer till hårfärgning. Inte.Slinga.Själv.Det.Är.Lika.Med.Döden.

Har jag fått höra.

JaG vET InTe VeM jAg SkA LitA PåÅåÅåÅååÅ....

 <----- Vilsen

Kanske blir blått istället. Får se.  

Tidsinställt inlägg osv.

AVREAGERADet här är väl för övrigt en av de sämsta reklamerna på länge? Den brukar gå på TV ibland också och då tar jag nästan fram skämskudden. Den är så trött, tråkigt stereotyp och bara allmänt jättekass! Blä!

Sådärja, nu känns det bättre. Sol idag ju! Hur mår ni?

BLÄMORGON

Hej och god morgon, det är svinkallt denna ljuva dag. Jag är trött som en apa och har inte vaknat på rätt sida. Får se om metrohoroskopet kan pigga upp.

Nej, det kunde det inte. Får vänta till kaffet helt enkelt. Drömde för övrigt att jag vann idol i natt. Det förtjänar ett "haha".

Hejdå.

Som babyboom, fast tvärtom.

Jag och E pratar om Reinfeldts jobba-tills-du-är-död-förslag.

E: När man är 75 år är det inte säkert att man orkar jobba ens..

Picka: Samtidigt blir vi ju äldre och äldre och på något sätt måste det finansieras... * tänker* ... Det kommer bli en typ.. äldreboom.

Wtf?? Äldreboom? Vad är det för jäkla ord?

Ett av mina smartare ögonblick, helt klart.

EN BLOGGANDE SMYGFOTARE

Jag brukar se dem på stan ibland. De där människorna som stressar fram på gatan och kanske pratar i telefon, dricker en take away latte eller drar en barnvagn. Plötsligt stannar de upp. Ser sig om än hit, än dit, varpå de blixtsnabbt tar fram kameran och fotograferar någon byggnad, ett skyltfönster eller typ sina skor. Det som de fotograferar kan tyckas oviktigt för en utomstående, men inte för mig. Jag förstår genast vad det handlar om. Känner att jag "vet deras hemlighet".

AHA! En BLOGGARE! tänker jag och fnissar elakt för mig själv. Ta kort på sina skor, herregud vart är världen på väg... men såna är dem, bloggarna. Ser ingenting annat utom det de ska publicera nästa dag. Måste alltid ha kameran i högsta hugg och fotografera de mest obetydliga sakerna.

Tills jag inser att det är precis vad jag själv är.

En bloggande smygfotare.

Tidsinställt inlägg.
EN UPPDATERING

Godmorgon!

Uppdrag: Skriver för att informera er om att mitt ögonlock fladdrar och har gjort det sedan igår. Ni vet, när det "rycker". Men det går inte att känna med fingret att det rycker. Ja, man har väl varit med om det förr iofs.

Status: Försöker avslöja ryckandet genom att snabbt titta mig i spegeln när det börjar, men då syns det INGENTING. Otroligt mystiskt, detta ögonryckande.

Övrigt mående: Känns som någon har suttit på mina ben hela natten (?) men annars mår jag väldigt bra. Känner mig "skarp".

Ni då? :)


BRA BLOGGDAG

Idag är en sådan dag då jag bloggat satan ur mig fast jag tänkt att jag "nog inte ska blogga något alls". Vad hände där liksom.

Min fina Linavän har gått hem nu. Vi hade jättekul som vanligt. Åt thaimat, pratade, gapskrattade OSVOSVOSV. Jag åt en delicatoboll och råkade tappa en bit som försvann spårlöst. Vi hittade den när jag reste mig igen och lämnade ett avlångt märke efter mig på den vita soffan, som var misstänkt likt en bajsrand. Men en kokosflinga avslöjade den. Tur. div>
Nu blir det Mästerkock på play och sen sova hejdå

SOM ATT SE IDOL OCH TRYCKA PÅ MUTE

Kollar ni på Mästerkocken? Jag ska nog se det ikväll, tillsammans med min Linavän som kommer över. Jag vet inte varför jag fastnat för just det programmet. Vad är det egentligen som är så fascinerande och gripande med att se människor stå och laga mat?

Jag menar, i talangjakter som idol får man ju iallafall ta del av och bedöma deltagarna. Man hör om rösten är bra och ser om framträdandet håller klass.

I mästerkocken får vi förvisso SE resultatet. Men vi får inte smaka. Vi vet inte om det egentligen är gott eller bra, vi kan bara anta.

Det borde vara lite som att se idol och trycka på mute.

Men det är det inte!

<---- Bra program

Parantes Herregud: Spana in Mobergs blick på denna bild Parantes
Parentes igen Nej förresten, gör det inte, jag provade. Kände mig psykad Parentes igen


OPERAJOBB

Förresten. Mina kollegor sjöng opera i eftermiddags när jag gick från jobbet. Det sista jag såg var L:s blonda kalufs som dansade i takt med de briljanta(?) tonerna. Kalufsbilden och sången fanns kvar som ett avtryck i mitt huvud hela vägen hem. Dök upp lite nu som då och då fnissade jag till lite.

Brukar ni också sjunga opera på era jobb?

Är bara nyfiken.

OBS räknas inte om du jobbar som operasångare OBS

VINTER-I VINTER-AStändigt detta gråa slaskeri.

Kan ha nämnt det några gånger på den här bloggen.

Jag längtar efter sommaren. Eller åtminstone våren. SnÄlLA GE MiG EtT TeCkEn, bedjar jag till okänd mottagare när jag tvingar mig upp från uppvärmd säng om morgnarna. 

Det dystra vädret gör mig en smula melankolisk. Ett tillstånd som jag emellanåt kan uppskatta, tror det i lagom mängder kan vara bra att känna så lite då och då. Men samtidigt finns det inget som är större än längtan efter LJUSET just nu. Det räcker, vintern, vi har hajat att du vill snöa ned oss och göra så att mina fötter blir dyngsura varje dag.

Ursäkta mig lite;

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH.

The pick has had enough.

LIGGER NÅGONTING I DET?MISSTAGET SOM UPPREPAR SIG

Jag har gjort det igen! Sprungit omkring som en yr höna och provat skor. Tänkt att de ska vara varma, snygga, bekväma och inte för dyra. Helst hälften av halva reapriset. Allt ska klaffa. Efter att ha provat 143 par och shoppingsvetten gjort att diverse hårstripor klibbat fast i pannan på mig, tar jag slutligen ett par och BESTÄMMER mig för att de känns bekväma. "Det här blir KANON". Betalar och knallar hem. Sliter upp kartongen och drar på mig dojjorna.

Inte helt oväntat klämmer de. Vid lilltån. Dessutom bränns det under fötterna,

och nu får jag akuta skavsår bara av att kolla på dem.

<----Trångskor


NO ONE KNOWS...


Har lekt med tanken att jag från bloggens start bara skulle ha använt bilder av mig själv i ett sånt här fyrkantigt format. Ni skulle aldrig få veta hur jag egentligen såg ut. När ni tänker Snigelpicka, skulle ovanstående bild poppa upp i skallen på er. En mycket underhållande tanke! Nästan lite njutningskänsla över den:

No one but the Pick knows what the real Pick looks like...Den ni!


PIGPICKASå här ser det ut vid spärrarna inne på centralen idag. Plötsligt känner jag ett sånt starkt behov av att få vara en gris. Kasta mig på golvet, böka runt. Säga "nöff"... och sånt.

ATT FETTA

En vän ringde mig i panik nyligen.

Vän: Hej! Visst säger du "FETTAR"?
Pick: Fettar?
Vän: Ja, när du skriver något och gör fet text. Visst säger du att du ska "fetta" den då?
Pick: Varför undrar du det?
Vän: Jo för alla här skrattar när jag säger det och påstår att det inte finns, jag behöver medhåll!

Jahaa, men vännen då. SJÄLVKLART säger jag "fettar"!

Klick.

MOAHAHAHA:

En fettad mening.

:-D

VILLE VÄL MEST SÄGA HEJ

Sitter och väntar på tåget. Här är min utsikt:Näe, jag skojade bara. Det VAR min utsikt tills jag insåg hur kallt det är ute. Blir lite svårt med mobilpickandet när fingrarna tagit formen av stöpta ljus i isformat. Nu sittet jag inne istället och det känns bättre.

Nåväl, ville väl mest säga hej. Då var det gjort.

MANSSAMLARE


Det oslagbara välbefinnandet som infinner sig när man öppnar kylen och en bunke med pannkakssmet sedan gårdagen står där och väntar på en. Man har liksom PLANERAT detta. Man har dragit sig till minnes om hur trött man är när man kommer hem efter en hård (nåja) arbetsdag och då har man gjort lite extra smet, så att man bara kan steka på´t sen när man är hemma igen.

Åtta "man" i detta stycke.

Har hört att när man använder ordet "man" mycket, betyder det att man inte riktigt vill ta ansvar för sig det man säger. Själv säger jag som så att använder man ordet man ofta så är man en "manssamlare". Eller nåt?

Ytterligare sju man.

Ibland känner man att man bloggar om så viktiga och världsomvälvande saker. Visst gör man?

Resultat: 18 män


HUR SVÅRT SKA DET VA LIKSOM

Ibland blir man bara så trött. Som när det inte går att lägga

MESHY

På wordfeud. Men en hy som är mesig liksom. Har väl alla hört talats om.

Åtminstone är vi alla överens om att det borde vara ett ord, så jag kan vinna det hära spelet nu. Visst?

Mvh

Desperat_vinnarskalle88

DUMMA BULLO

Jag satte mig på Waynes för att avnjuta en lunchpaj idag. Jag valde Waynes eftersom jag vet att det brukar finnas något att läsa här, och för att kaffet alltid är gott. Det överväger att lunchpajen kanske är en aning "tråkig". Kaffe är viktigt. Jag bläddrade i tidningen och valde noga vad jag läste. Sållade bort hemskheter och sa istället "jahaja" åt att drottning Elisabeth tillträdde för 60-år sedan och "ojdå" åt att krönikören i en text fått sin vinterro störd av en hund som hette Bullo. 

Jag stannade upp, fattade eftertänksamt tag i örat på koppen och förde den till munnen. Tog en lagom stor klunk kaffe. Satte sedan tillbaka koppen.

"Dumma Bullo", suckade jag, innan jag bläddrade vidare till seriesidan.


BREDHUVAD MÅNDAG

Morrn morrn!

FLÖJTERIET

Rätt svar var givetvis de gamla hederliga ALTflöjterna. Det är så mycket barndom över flöjteriet. Man började med blockflöjt, ni vet en sån där minimal falsett-tjutig sak, i trean typ. Första låten jag lärde mig var köp varm korv. Så fick man uppgradera sig steg för steg, tills man gick på ALTflöjten. Då var jag så gott som vuxen, tyckte jag. Gick väl i femman. Sen blev det töntigt med flöjt. Eller det var det nog hela tiden. Men nuförtiden tar vi iallafall fram dem ibland och tutar litegrann. Det är som att barndomen följer med tonerna ut i luften och jag blir väldigt nostalgisk.


Peace.

GISSA GREJEN


Är det två jätteögon? Godisar i huvudstorlek? Tallrikar?

What is the Pick and the Picksys´doing?
LIKE A BUS

Ni har väl inte missat denna? Älskfilm.
I PÄRONPALATSET

Läskväll ikväll. Hänger i päronpalatset med den eviga boken. Har fixat den i pocketformat nu. Syrran sitter här bredvid mig och skriver en uppsats om apor, för er info.

I öronen dinglar ett par converseskor.
Jooda. EKORREN ÄR PÅ PLATS!
<--- Ekorre

Tjingtjong.


OJDÅ


Fortsätter succédagen med att rycka på axlarna åt en vidbränd pannkaka. Jag satt och kollade på Schulman Show och försökte avgöra om Thorsten Flinck är en person man ska fascineras av eller inte och då glömde jag bort pannkisen lite. Sen kände jag en okänd doft sprida sig i mitt hem. "Vem är det som eldar?!" tänkte jag och flög upp för att rädda pannkakan från sin totala undergång. Puh.

Han har ju tydligen något väldigt genialiskt över sig, Thorsten. Vad jag inte gillar är att han inleder programmet med att kommentera Hannah Widells kropp på ett väldigt ogenialiskt sätt. Så lägger vi ihop det med Rumptouchen på Ana-Gina igår och vi får ett slibbo som resultat. "Thorsten är ju Thorsten", kanske någon säger. Stämningen i programmet säger det lite allmänt. Jag gillar inte det där. Man kan inte komma undan med antastningar bara för att man heter Thorsten Flinck.

Nu: ut i snöyran och andas iskallt.


GLAD OCH STORHETSVANSINNIG

WOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!

Det är en bra dag idag!

Var på yoga imorse och efteråt var jag så uppfylld att jag i all hast ryckte till mig ett häfte ur "SÅ BLIR DU TRÄNINGSINSTRUKTÖR"-hyllan. Hade det funnits en hylla för "SÅ BLIR DU USA:s PRESIDENT" hade jag säkert tagit ett häfte därifrån med av bara farten, så glad och storhetsvansinnig kände jag mig.

Jag skuttade genom vinterkylan som ingav en känsla av barndom och slalom och är nu placerad i sängen för att skriva er ett litet meddelande.

Hur mår ni idag? Är ni också glada och storhetsvansinniga?

WOIIIIIH!

SLUGBUG

Postat av: Dad

Apropå något helt annat Har suttit och funderat på vad snigelpicka skulle kunna bli på engelska .... snigel är ju snail eller slug beroende på om den har skal eller inte, nyckelpiga är ladybird eller ladybug (am eng) ... Så det blir lite olika varianter: snailbird, slugbird, snailbug eller slugbug ... inget lika väljudande som snigelpicka

2012-02-03 @ 10:39:39

Pappa hjälper till lite inför ett eventuellt internationellt genombrott för Snigelpickabloggen. Ja, han har stora planer för mig, fadern. Så bli inte förvånade om ni plötsligt hamnar på "Slubug" när ni ska in här nästa gång.

<------ Slugbug?

MELLOTANKAR

Aldrig sett på maken till chilleri. Pizza, godis, värmekudde på mage och Mello. Tre skarpa analyser från programmet:

Gina var jätteduktig. Hon verkade avslappnad, cool och omfamnade sin roll på ett imponerande vis.

Sean Banan och Thorsten Flink är gjorda av samma skrot och korn, fast de står i varsin ände av "tappadheten". HERREGUD, är allt jag förmår skriva om dem.

Loreen hade en jättebra låt! Men what´s upp med Ninjamovesen?

Dead by aprils sångare... var väldigt snygg. Och MISSTÄNKT lik Robbie Williams. Är det hans hemliga son eller bror mån tro?

Misstänkliggjorda

Slutligen: att man sitter och tänker att programledarnas mellannummer är det bästa framträdandet bevisar att något är rätt snett med melodifestivalen.


MYSKVÄLL

Hallå i stugan!
<---- Stugan

Kan inte riktigt säga att jag har vaknat än. Kan inte riktigt säga att natten har slutat snurra i mitt huvud, heller. Damn, det var kul! Länge sen jag hade så roligt på en utekväll! Det avgjorde jag genom att ta en titt på mitt kontosaldo. Hähä.

Ikväll ska jag och J ha myskväll med gooodis och maaaaat (JAG ÄR HUNGRIG!) och typ melodifestivalen...eller kanske en SkRäCkIs.. nej.

Jag har inte sett en skräckis på mer än ett år. Jag är en väldigt nervig människa, får smärre psykiska sammanbrott av att se skräckfilmer. (kan vara det som är tanken med dem också, inte helt säker).

Hejsålänge

RAPPORT

Godmorgon! En rapport:

Vi vaknade klockan 2. B har åkt hem och jag ligger i sängen och äter tacochips.

"Bloggeventet" var inte dökul. Jag tog inga bilder för det fanns inte direkt något att ta bilder...på. Det var ett mycket märkligt event. Nästan inget av det utlovade hände så efter en timme bestämde vi oss för att gå. Då fick vi en goodiebag med currydressing. YEHEY.

Resten av kvällen däremot, får fem av fem snigelpickor! Dans, snack, skratt och drinkar. Allt som en bra utekväll ska innehålla.

Myselimyspys
Pickelipick
B på vägen in
Tyckte tydligen det var viktigt att ta kort på vägen från taxin vi åkte hem med. Klockan 05.20

Banan i tacosB äter banan i sin tacos. Hon säger att " det är asgott ". Jag är skeptisk.

DAGENS HA-BEGÄR: RADIOSTYRD HELIUMFISK

Nyhet, nu kan ni även köpa radiostyrda heliumfiskar, om ni känner att ni skulle behöva detDen svävar fram genom att vifta på fenorna!! Måste ha!!

BLOGGEVENT PÅ AMBASSADEUR

Ikväll ska jag och B på ett "bloggevent" på Ambassadeur
 
Det blir någon form av föreläsning, mingel och gratis drinkar ;)

Vem tackar nej till det?

Från klockan 22 har nattklubben öppet som vanligt. Ni kommer väl dit?! Vore dökul.

Jag kommer hur som  helst ta massa bilder som jag i äkta blogganda ska visa upp för er sen.

Funderar på att vara skitsnygg!

<--- Yo!

Eller så kör jag någon av dessa nedan. MonaLisapickan, clownmasken eller rånarinfitt.


<----- Rånarinfitt!

Kan. Verkligen. Inte. Bestämma. Mig.

Tidsinställt inlägg.

ÄGG OCH BACONDetta var min frukost idag. Är ni gröna av avund? GUD vilken tråkig inställning. TYPISKT svenskar o ba: Avundsjuuukaaa.

:-D

LITE MER COOKIE

Meekatt undrade vad det var för cookies jag pratade om. Jamen de här såklart:


Utanpå ser de ut som vanliga mainstreem kakor. De smälter in i den vanliga grå kakmassan och lämnar inget avtryck på näthinnan. Men mina vänner, skenet bedrar! Tag en tugga och ni kommer märka att intui döljer sig en smetig och välsmakande chokladröra som griper tag i era smaklökar och får er att brista ut i ett harmoniskt: "MmmmmmM". Ni kommer bli smått zombifierade och samlas i en vaggande klunga på öppet torg och monotomt ropa "M-e-r-a-kladd-cookie-M-e-r-a-kladd-Cookie".

Kan de tävla med Ballerina kladdkaka då? undrar förstås ni.

Bra fråga, bra fråga. Måste nog sova på den saken, jag menar, Ballerina kladdkaka är ju ändå Ballerina kladdkaka.

Och nu har jag nämnt Ballerina kladdkaka så många gånger att om jag hade en storblogg hade jag blivit anklagad för smygreklam och bemött det med: "nööööeee jag är VÄRLDENS ÄRLIGASTE MÄNNISKA". Fast egentligen hade jag fått en hel drös med rikedomar under bordet för att skriva detta inlägget. Jag hade begärt ett ton Ballerinakakor i ersättning. Och några hundratusen.

Sen hade jag rest till Maldiverna! Lätt!

Hejdå Hejdå.


KVÄLLENMen OJ vilken härlig kväll. Mysmiddag, ballerinas nya "cookies" med kladd i och Dirty Dancing på det. Det var förbjudet att fotografera och laglydig som jag är lät jag bli. Var rädd att någon stor stark vakt med korslagda armar skulle komma och bära ut mig då. Annars är jag såattsäga nöjd, glad och belåten. Nu sitter jag på pendeln och ser Stockholm passera i revy. Mot Haningehoodsen!

SMUTSIGT DANSANDE

Ikväll ska jag se Dirty Dancing musikalen. Visst har jag blivit kulturell? Förra veckan var det "Hair" och nu detta. Nästa gång slår jag väl på stort och drar till operan i Sidney. Jag har faktiskt varit på opera en gång, med familjen. Vi såg Cosi fan tutte. Jag vet, det låter jätteroligt! "Fan" och "tutte" liksom. MEn DeT Är Ju En ItAlIeNSk StAvnIng.Tidsinställt inlägg.

EFTERLYST LUCKA ÄNTLIGEN ÅTERFUNNEN

Batteriluckan till min fjärrkontroll har under en tid varit försvunnen.

Illustration:

<---- Ingen lucka
Igår hittade jag den igen.

I min jackficka!!

Det är lite av ett mysterium hur den hamnade där. Helt klart är iallafall att den INTE har flugit dit av sig själv, för såvitt jag kan se har luckan inga vingar.

<----- Vinglös

Vad tror ni kan ha hänt? :-/ Och kom nu inte och säg att JAG har lagt den där vid ett förvirrat ögonblick, herregud, det skulle jag ALDRIG göra! Anklagelser ni kommer med alltså..

*Visselvissel*

VARNING WEIRD INLÄGG

Hej Fjäderfän.

Har varit otroligt trött och seg denna ikväll. Tog därför en lååång datorpaus på hela några timmar. Saker jag har hunnit med:

- Skrivit och ritat konstiga gubbar i min nya ugglebok
- Gjort varma mackor
- Bölat till slutscenen i Sveriges Mästerkock. *MåStE HoN VErKlIGeN ÅkA HeeM*
- Haft lite sedvanlig existentiell ångest och undrat vad jag ska göra med mitt liv.

Nu är jag på banan igen!!

<------ Banan

A, jag vet, den var dålig. Men jag är ju fucktist trött.

Hahaha. Men DEN var väl iallafall bra? Fucktist. Mitt nya älskord <3 Tänk att smyga in det där ordet i en låång, PK och överlitterär roman. Kanske i en vacker natursklidring? Eller är faktiskt ett för olitterärt ord för att använda i en överlitterär roman? Vad är ens överlitterär?

Nåväl. Jag och min högpresterande hjärna ska sova nu. Höres, hejdå, klick.


EN VARDAGSMIXER

Näe hörni... om man skulle ta och handla sig en mixer kanske?

Skulle behöva något att göra smoothies och sånt i. Eller milkshakes.

Skulle även vilja mixa mina vardagsdagar. Så att det händer saker. Action, ni vet:

*Ställer mig i konstig ninjaposition och ser ut som en malplacerad cowboy på en nattklubb i New York.*

Vet dock inte om det fungerar att hälla ned en vardag i en mixer. Men om det gjorde det skulle jag nog välja, inte helt oväntat; måndagar.

Den mixade måndagen skulle vara som en stor hallonsmakande sorbéglass blandat med jordgubbar, choklad och dejter med världskändisar. Dessutom skulle den leverera en oslagbart energifylld känsla som ba: FYLLER hela kroppen.


<----- Vardagsmixer?

FUKTIGT KLIMAT

Var inne på Egoinas blogg och hittade nedanstående text där:
Jag fick, *harklar mig* :

FUKTIGT KLIMAT

Men det måste väl ändå vara positivt? Eller? 

Hahahaha.Tidsinställt inlägg


D-UPPSATS OM BLOGGKULTUR

Xhantis ska skriva en D-uppsats om bloggkultur! Hur intressant låter inte det på en skala? Så här skriver hon på sin blogg:

Bild från Xanthis blogg.

Själv anmälde jag på momangen. Gå in och anmäl er hos henne vettja :)

Puss&kram

Snigelpickán

Konsumtionsångesten bortblåst...

Ja godmorgon!

Ni behöver inte oroa er. Min konsumtionsångest har nu tonat av och gett plats åt...

beslutsångesten!!

Ska jag ha det här örhängena?

Eller dessa?

Kanske glajjerna? Gud alltså, jag kan verkligen inte bestämma mig...

De här är ju tjusiga..

Jag har hittat lösningen!!

Tur att jag kom på detta.